Ceva mai personal

Ceva mai personal

Ceva mai personal

Când eram mică, îmi amenințam prietenii că dezleg câinele dacă nu îmi aduc cadourile pe care mi le doream de sărbători sau de ziua mea.
Acum, nu mă mai interesează să primesc cadouri, ci să ofer amintiri frumoase prin obiectele pe care le ofer celor dragi de sărbatori.
Cred că fiecare dintre noi aleargă acum pe la magazine să facă ultimele cumpărături, atât pentru casă, cât și pentru familie și/sau prieteni. Nu acestea sunt răspunsul: un set de baie, parfumuri, haine, dulciuri, device-uri, tigăi și alte lucruri materiale.

Cel mai frumos cadou pe care îl puteți oferi acum de sărbători este ceva atât de personal, încât persoana pe care vreți să o suprindeți să nu uite acest cadou niciodată.

Sfatul meu este: FIȚI CÂT MAI PERSONALI!

Cum?

Iată câteva idei :

1. Pregătește-i mamei tale sau tatălui tău mâncarea preferată de sărbători + cumpără-le un set de farfurii pe care să inscripționezi ”A se servi doar mâncarea preferată gătită de fiul/fiica ta preferat/ă”

2. Pe lângă cadoul pe care i l-ai achiziționat deja, scrie pe o foaie colorată de ce apreciezi persoana respectivă. Foaia leag-o de cadou și sfătuiește persoana să citească textul înainte de a deschide cadoul pentru a da mai multă însemnătate cadoului. Oricât de simplu ar fi cadoul, textul îî dă o tentă atât de personală, încât valoarea lui crește considerabil.

3. Povestea din spatele unui cadou este extrem de importantă! Spune-i-o (verbal sau în scris) persoanei pentru care ai pregătit acea mică sau mare atenție. Poate ai făcut eforturi considerabile să cumperi acel cadou sau poate pur și simplu îți amintește de un moment pe care l-ați împărtășit împreună.

4. Pentru cei care vor să fie romantici, puteti încerca să oferiți un cadou într-un loc special. De exemplu, sunteți în pană de idei pentru cadou și cumpărați ceva simplist, așa că vă puteți duce iubitul/iubita în locul în care v-ați cunoscut/sărutat prima dată/ banca voastră/locul vostru special etc și să îl dăruiți acolo.

Pentru a extinde idee, puteți să îi trimiteți un bilețel persoanei iubite cum că este așteptat/ă în locul x, în data y pentru a-și ridica un cadou special. Cu siguranța îi veți pune pe jar!

5. Tot pentru cei care vor să fie romantici, puteți încerca să scrieți o scrisoare în care înșiruiți câteva momente/locuri/amintiri legate de persoana iubită. De asemenea, o puteți atașa cadoului pe care l-ați cumpărat deja.

Pentru alte idei, vă stau la dispoziție cu drag! Acum vă las pentru că mai am de scris la ale mele cadouri personalizate :)

Sper să oferiți și să primiți cadouri cât mai personale!
Să fiți sănătoși și spor la împachetat!

P.S. Cam așa stau lucruile și când vine vorba despre  marketing. Cu cât îți vinzi ”cadoul” mai bine, cu atât prietenul tău consumator o să povestească prietenilor lui despre tine și cadoul tău special.
Puterea poveștii tale vinde!

Povestea lui Mos Craciun vinde, vinde multe lucruri materiale, tu învață să vinzi ceva mai personal.

One thought on “Ceva mai personal

  1. Igrica

    Vă salut cu respect O surrpiză plăcută vizita dumneavoastră pe acest blog, mai ales eentruce2t (şi cum foarte bine aţi sesizat) Stefa Media nu beneficiază de publicitate sau promovare. Referitor la articol, realitatea rome2nească aduce mai degrabă cu sultanatul lui Soliman I, de unde şi succesul telenovelei. Noi nu (prea) avem politicieni, ci oameni puşi een funcţii politice. Problema e că eentotdeauna va exista un decalaj eentre realitatea faptică şi proiecţia acelui lucru een realitate, imaginea. Cazul brokerului Sima, să dau un exemplu recent. Ori stafful de campanie (staff vine de la englezescul staff / toiag, sprijin / stafful de campanie, cel pe care se sprijină candidatul), trebuie să menţină een cote rezonabile această diferenţă dintre realitate şi imagine. Nixon a pierdut eentruce2t arăta mai rău dece2t era een realitate. Nu e suficient să ai un candidat bun, ci trebuie să-l prezinţi ca fiind bun şi ceilalţi să-l perceapă ca fiind bun. Sau chiar cel mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *