Cum fac -unii- bani din online

Cum fac -unii- bani din online

Cum fac -unii- bani din online

Mă enervează -unii- ăștia!

Să vă explic de ce:  pentru că ”îmbracă” (a se citi – mint în) articolele pe care le scriu, pentru a strânge vizitatori unici, pentru a-și băga bani în buzunar.

Ce îmi veni acum?

Păi îmi tot veni, de o săptămână, în fewsfeed, o știre:

ghita ciobanul aflasitu

Am ales titlul asta dintre alte 20 pentru ca mă distrează greșeala lor cu problemele de inima. A fost publicata de portalul Aflasitu.ro (ce nume, haha).

Titlul a fost însoțit de o imagine cu Ghița Ciobanul (personajul de marketing construit de cei de la Vodafone) și vreo 2 lumânări arzând.

ȘOC! ȘOC! ȘOC – nu era vorba despre acel cioban Ghiță, ci de un domn deputat – Dumnezeu să îl odihnească, pe care îl chema Gheorghe Ciobanu.

Vă scriu pentru că mi-ar placea să fim mai cumpătați în a click-ui pe tot ce mișca în online, orice știruliță, orice despărțire, orice moarte, orice divorț.

Pentru ca noi, omuleții care click-uim pe știre, suntem pentru portalul respectiv niște cifre.

Cu cât cresc cifrele pe care le reprezentăm noi pentru ei, cu atât cresc cifrele de la ei din cont. 

Iată cum sunt eu mai atentă când vine vorba despre știri de genul, accesez link-ul doar după ce:

– Verific website-ul care a publicat știrea – daca e o sursă credibilă (zf.ro, mediafax.ro etc) o să deschid link-ul și o să citesc, dacă știrea provine de pe cancan.ro sau precum în cazul de mai sus aflasitu.ro, dau din cap de la stânga șa dreapta și trec mai departe.

– Citesc comentariile de pe Facebook (dacă știrea a fost distribuită acolo) și mă amuz grozav pe seama lor pentru că acolo oamenii frustrați care au accesat link-ul înaintea mea, își varsă nervii pe cei care i-au indus în eroare.

– Iar dacă chiar mă interesează, verific pe google știrea – minim 3 surse (știți voi).

 

Spor la click-uri de calitate, din care aveți ce învăța!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *