Dintr-o capitală în cealaltă capitală

Dintr-o capitală în cealaltă capitală

Dintr-o capitală în cealaltă capitală

Sau din București în Alba Iulia.

Ultimii 5 ani

Singura constantă a ultimilor 5 ani din viața mea a fost acumularea de experiență, în marketing, prin călătorii și locuirea în 4 orașe diferite.
Înainte să decid să mă reîntorc în orașul natal, Alba Iulia, și să îmi deschid propriul business – consultant marketing – am:

  • studiat timp de 3 ani Comunicare și Relații Publice, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca
  • concurat și câștigat o bursă Erasmus, pentru o perioadă de 6 luni în Dublin, Irlanda, unde am studiat și acumulat experiență internațională în comunicare
  • urmat studiile masterale în Marketing Internațional în cadrul ASE (Academia de Studii Economice) București

Încă din primul an de facultate, nivel licență, m-am implicat într-o organizație studențească internațională cu ajutorul căreia am participat la training-uri și workshop-uri care m-au inspirat atât personal, cât și profesional.

Cu ajutorul profesorilor si colegilor cu viziune, am lansat CRPedia.ro, un portal cu resurse în comunicare și PR.

Ultimii 2 ani, timp în care am studiat și am muncit  la nivel de București sunt cei care m-au format ca profesionist marketing, dar și ca om.

”Odată ce începi să lucrezi în București, nu te mai întorci!”

Și înainte și în timpul șederii mele în capitală, apropiații îmi spuneu constant aceste vorbe. Eu, însă, știam că sunt acolo pentru un singur motiv – profesional. Să învăț de la cei mai buni, să colaborez cu persoane de la care am ce învăța, să continui acele colaborări și după ce mă voi întoarce acasă (lucru care se întâmplă) și să mă asigur că clienții sunt mulțumiți de serviciile de marketing oferite.

Mi-am spus că dacă am crescut profesional acolo, o să o pot face și în cealaltă capitală – Alba Iulia.

Am decis să mă reîntorc în Alba pentru a crește în comunitatea mea și pentru a ajuta business-urile din această zonă să se promoveze și să se ridice la nivelul cetății nou restaurate.

Cetatea Alba Iulia – cealaltă capitală sau cea mai mare cetate din România

Nu știu câți dintre voi știți, însă Alba Iulia nu mai este un simplu oraș, ci este un brand.

logo alba iulia lb romana

Despre brandul Alba Iulia, în următorul articol, până atunci un teaser – imagini din cetate. Vă asigur că o să rămâneți uimiți că există așa ceva în România.