Exercițiu de imaginație 1 #ioiStorytelling

Exercițiu de imaginație 1 #ioiStorytelling

Exercițiu de imaginație 1 #ioiStorytelling

Ceea ce o să citiți mai jos este un exercițiu pe care doresc să îl fac de acum înainte în online, nu doar în agendă. Mă ajută să îmi exersez creativitatea și modul de a scrie.

L-am numit exercițiu de imaginație pentru că scriu orice îmi trece prin cap pe moment și încerc să încheg o poveste în jurul acelor cuvinte. #ioiStorytelling

”Dicționarul englez-englez s-a deschis alene la pagina 10. Telefonul mobil s-a ridicat din pat și a facut 3 pași către dickționar pentru a citi cu ajutorul app-ului QR codul din partea stângă sus. I se deschide automat pagina oficială a celui mai scump restaurant din oraș. Îi trimite link-ul fratelui său, telefonul mobil mai mare, pentru a-l invita la cină. Acum tot ce trebuie să facă este să aștepte răspunsul…

Dicționarul trece la pagina 11, nu îi place numărul, așa că sare până la pagina 111. Dicționăreasa îi reproșează cum că iar a uitat să cumpere cerneală și bineînțeles că nu are ce pregăti la masa de seară. Telefonul cel mic cum aude, cum îi invită la faimosul restaurant din orașul lor natal.

Nu mai așteaptă răspunsul fratelui telefon mai mare așa că cei 3 pornesc pe acoperiș, unde era localizat restaurantul. Dicționarul și Dicționăreasa observă 2 greșeli în redactarea meniului și imediat îl chemă pe managerul restaurantului, domnul Acadea. Dicționăreasa, carte înfiptă, îi sugerează o afacere lui Acadea: timp de un car de ani soții Dicționari pot mânca cerneală cu foie gras în schimbul preluării cuvintelor corecte din paginile lor și poziționării acestora în meniu.

Era un târg excepțional pentru ambele părți, așa că s-au îmbrățișat, dar domnul Acadea a fost lins pe față de un client-șarpe mulțumit și era încă umed pe față, astfel s-a lipit de Dicționăreasă și acolo a rămas, pe coperta ei.
Nici până în zi de astăzi nu s-au dezlipit.

Au fost trending pentru o perioadă pe Twitter pentru că imediat telefonul le-a postat fotografia pe contul personal și toți frații lui mai mici și mai mari l-au retweet-uit, însă acum trăiesc fericiți în biblioteca unei familii de șoareci.

Dicționarul a rămas tot dickționar și și-a regăsit dragostea într-o dicționăreasă jumătate româncă, jumătate englezoaică.”

Share it dacă ai zâmbit!

4 thoughts on “Exercițiu de imaginație 1 #ioiStorytelling

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *