#NoHailaAlba în imagini și cifre

#NoHailaAlba în imagini și cifre

#NoHailaAlba în imagini și cifre

DSC_7556

Soldatul din stânga imaginii a păzit bine cele 5 panouri de lemn, pe care am lipit 1ooo de bilețele de tip post-it, în perioadă 19-21 septembrie 2014, lângă poarta a III -a a Cetății Alba Carolina sau altfel spus: #NoHailaAlba (numele proiectului-eveniment).

DSC_7528

De ce # (hashtag) și de ce No?

No, pentru că sunt ARDEleancă și pe la noi e uzual ”No”-ul sau noul (cum vreți voi să citiți).
E frumos să vezi reacțiile oamenilor la cald, să îi vezi zâmbind și apoi să zică cu voce tare – No, hai la Alba! – lucru care se întâmpla de aproape fiecare dată când treceau pe lângă panouri.

Pe lângă atracția de a scrie pe un post it, de a citi ce au scris alții, o componentă importantă a fost numele evenimentului.

Hashtag-ul a fost folosit pentru a evidenția componenta online a demersului și pentru a urmări diseminarea în acest mediu a mesajelor.

afis #No HAI LA ALBA

Acesta a fost afișul evenimentului și pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor partenerilor implicați! Fără ei, costurile erau mult mai mari. Despre costurile evenimentului puteți citi un alt articol, scris aici.

DSC_7475 DSC_7477

Peste 500 de bilețele au fost completate cu invitații care mai de care mai speciale, puteți vedea câteva dintre ele aici.

Peste 1000 de oameni au fost invitați să viziteze cetatea prin intermediul prietenilor lor.

Mai multe detalii despre eveniment o să puteți urmări într-un interviu marca AlbaTV, interviu pe care l-am înregistrat astăzi, iar mâine voi fi live la AlbaTV cu Andreea Bogdan la ”Alba între prieteni” de la ora 17:00.

Mulțumesc tuturor pentru implicare și mă bucur să văd că lucruile construite cu drag au ecoul pe care îl merită!

Presa a avut un cuvânt puternic de spus, dar și mai puternică a fost vocea albaiulienilor, și nu numai, care a răsunat cam așa în share-uri și like-uri:

alba24

alba 24 fb1 alba24 fb cetatea alba iulia ziarul unirea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *